Comandati telefonic la 0242 515141
de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 17:00.

Cosul de cumparaturi
transport gratuit prin posta
pentru 5 produse comandate
transport gratuit prin curier
pentru 10 produse comandate
transport gratuit prin curier si 5% discount
pentru 10 produse comandate daca esti persoana juridica

Conditii returnare

Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți de cumpărăturile dumneavoastră, puteți pur și simplu returna produsul în starea în care a fost livrat, în decurs de 10 zile de la recepție și vă vom returna banii (cu excepția cheltuielilor de transport) sau îl putem înlocui cu o mărime sau culoare diferită. Detaşarea etichetei de carton de pe produs anulează dreptul dumneavoastră de a returna sau înlocui produsele cumpărate. 

Textul Ordonanței Guvernului 130/2000 cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008, republicat în Monitorul Oficial cu numărul 177 din data de 7 martie 2008 prevede: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Contravaloarea produsului va fi returnată în termen de maxim 3 zile de la data returnării cu condiția însă ca produsul să fie primit în aceeași stare în care a fost livrat, cu toate etichetele atașate și însoțit de toate documentele primare și în ambalajul original.

Un produs de o mărime poate fi schimbat cu același produs de altă mărime, în măsura în care mărimea solicitată este disponibilă. Dacă acea mărime nu este disponibilă se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, plătind diferența de preț, dacă este cazul. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către client.

TRANSPORTUL DE RETUR al coletului înapoi către dumneavoastră este GRATUIT și se face prin Poșta Română.