Comandati telefonic la 0242 515141
de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 17:00.

Cosul de cumparaturi
transport gratuit prin posta
pentru 5 produse comandate
transport gratuit prin curier
pentru 10 produse comandate
transport gratuit prin curier si 5% discount
pentru 10 produse comandate daca esti persoana juridica

Politica de confidentialitate

CONDRA SRL este inscrisa in registrul de evidenta a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 23025.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. CONDRA S.R.L., cu sediul in Oltenita, Bd. Tineretului, nr. 124, numar de ordine in Registrul Comertului J51/549/1992, Cod unic de identificare 1932126, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.camasi.com.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Ma abonez", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii CONDRA S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. CONDRA S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. CONDRA S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. CONDRA S.R.L.

S.C. CONDRA S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. CONDRA S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. CONDRA S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin accesarea casutei "Ma abonez", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. CONDRA S.R.L.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de S.C. CONDRA S.R.L. nu va accesa casuta "Ma abonez".

S.C. CONDRA S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al CONDRA SRL. din Oltenita, Bd. Tineretului, nr. 124.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.