Comandati telefonic la 0242 515141
de Luni pana Vineri intre orele 8:00 si 17:00.

Cosul de cumparaturi
transport gratuit prin posta
pentru 5 produse comandate
transport gratuit prin curier
pentru 10 produse comandate
transport gratuit prin curier si 5% discount
pentru 10 produse comandate daca esti persoana juridica

Termeni și condiții

Accesarea și folosirea site-ului www.camasi.com.ro, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații despre produse

CONDRA SRL face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Cu toate acestea, din motive tehnice, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi ușor diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în LEI și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 15:00, ora României, se expediază în aceeași zi.
Conform legilor în vigoare, comanda facută pe acest website se consideră un contract între utilizator și SC CONDRA SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă ca SC CONDRA SRL se obligă să livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci cand considerăm că acest lucru este necesar.
SC CONDRA SRL folosește serviciile altor companii pentru transport. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii sa cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Înregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.
În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.
Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurat prin folosirea parolei revenindu-vă integral.
Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

SC CONDRA SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, CNP-ul, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriti sa cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC CONDRA SRL numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveste:

- întârzierile la livrare datorate transportatorului.
- informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
- neplăcerile create de întreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
- conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

- produsul comandat nu este pe stoc,
- identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificari asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

SC CONDRA SRL
Număr Înregistrare în Registrul Comerțului: J51/549/1992
CUI: RO 1932126
Adresa: Bld. Tineretului, nr. 124
915400, Oltenița, Jud. Călărași